Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě nedávno byli Miranda Lambert (31) a Blake Shelton (39) vnímáni jako dokonalý manželský pár. Hvězdy americké country music vedly pohodový život, ale teď své publikum doslova šokují jednou neočekávanou informací za druhou.

Fanoušci vůbec nestačili zaznamenat, že to v manželství country idolů skřípe, a Miranda a Blake přišli s oznámením, že se v pondělí po čtyřech společných letech nepozorovaně rozvedli. Hudební páreček podle amerických médií k rozvodu došel přátelskou cestou, protože si zpěváci ještě nestačili pořídit potomka. Nyní se ale ukázalo, že vše je úplně jinak.

Držitelka desítek hudebních cen v žánru country totiž stačila před odloučením se stejně úspěšným manželem otěhotnět. „Poslední dobou spolu měli spor kvůli Blakeově slabosti pro alkohol a flirtovaní s cizími ženami. On jí vyčítal, že se po svatbě z jejich vztahu vytratila zábava, protože jej nutila do založení rodiny,“ cituje magazín In Touch zdroj z okolí slavného páru.

Miranda si nakonec svůj sen splnila, ale k těhotenství nemohlo dojít v horší dobu. Potomka, kterého s manželem údajně počali při ojedinělém sexu, jímž se snažili usmířit, se totiž dočká už jako svobodná matka.

Reklama

Další články

Načítám