Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká dovolená za milióny! Leoš Mareš (47) se před svou novou láskou Monikou Koblížkovou, kterou poznal nedávno na svatbě svého stylisty Filipa Vaňka (46), chtěl pořádně vytáhnout, a tak z jeho kreditky na probíhající dovolené v Řecku zmizelo odhadem už víc než milión korun! V prezidentském apartmá v nejluxusnějším hotelu na Santorini podle našich zpráv platil tři tisíce eur za noc, peníze plnými hrstmi rozhazuje i za výlety nebo za přepravu vrtulníkem!

„Prezidentské apartmá Iconic Suite stojí tři tisíce eur za noc (81 tisíc korun),“ dozvěděli jsme se na recepci hotelu. Apartmá má vlastní ohromnou terasu s úžasným výhledem na moře, vířivku, zimní zahradu a ze všeho kolem čiší nefalšovaný luxus. Mareš s módní redaktorkou Monikou na místě pobývali po návratu z Kréty, kde byli s Andreou Verešovou a jejím manželem Danielem Volopichem. V současnosti zase tráví dny na Mykonosu.

„Objednal si na přepravu vrtulník. Monice chce ukázat všechny krásy života se vším všudy. Je vážně zabouchnutý až po uši,“ tvrdí Marešův kamarád.

To ostatně dokazuje i fotka, kterou Super.cz uveřejnil a na níž si s Koblížkovou nejbohatší český moderátor, který na podzim zazáří ve StarDance VII nebo v talkshow na televizi Mňam, dává vášnivý polibek.

Reklama

Další články

Načítám