Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicole Kidman (44) byla vždy jedinečná svými hustými zrzavými vlasy, které byly její vizitkou. Známá herečka však není další z žen, které podlehly touze udělat ze sebe nevinnou blondýnku. Odbarvit a zkrátit vlasy si musela kvůli roli ve filmu The Paperboy. S novou barvou kštice a výrazným make-upem v těchto dnech natáčí tento nový snímek v New Orleans.

Proměna je to opravdu razantní. Přestože Nicole již dříve blond vlasy měla, podobný účes je na ní velice nezvyklý. Líčila se také vždy spíš přirozeně. Ve svých čtyřiačtyřiceti si tak střihne roli, kde vypadá jako sličná servírka. Tomuto dojmu přispívají ještě její sytě zelené šaty s bílým lemováním, které připomínají právě uniformu číšnice. Ve filmu si Nicole zahraje po boku Matthewa McConaugheye či Zaca Efrona.

Herečka, jež se narodila v havajském Honolulu a má australské a americké občanství, byla v letech 1990 až 2001 provdaná za Toma Cruise. S ním si po neúspěšných pokusech o otěhotnění adoptovala dvě děti, Isabellu a Connora. Nicole nyní žije s country zpěvákem Keithem Urbanem, jenž je od roku 2006 i jejím manželem. Mají spolu tříletou dceru Sunday Rose. Urban se v současnosti musí podrobovat výslechům kvůli obvinění paparazzi Willema Piersona, na jehož vozidlo měl Urban zaútočit.

Kidman je držitelkou Zlatého glóbu za filmový muzikál Moulin Rouge, za nějž byla rovněž nominována v roce 2001 na Oscara. Cennou sošku však získala až o dva roky později za roli spisovatelky Virginie Woolfové ve filmu Hodiny. Známá je také díky snímkům Návrat do Cold Mountain, Tlumočnice, Stepfordské paničky či Ti druzí.

Reklama

Další články

Načítám