Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečku Kristýnu Leichtovou (38) si diváci oblíbili nejen v letní komedii Účastníci zájezdu, ale také v televizních seriálech Comeback a Gympl s (r)učením omezeným na Nově. V poslední době z televizní obrazovky zmizela, ale to se opět změní.

Po Leichtové totiž sáhla konkurenční Prima, pro niž natočí nový seriál s podivným názvem Opilý kuře. O tom, kdy se Kristýna znovu objeví na obrazovce, však prozatím není rozhodnuto. Na primě totiž pokračují seriály Cesty domů, Svatby v Benátkách, Všechny moje lásky i Vinaři, k nimž na podzim přibude novinka Přístav.

„Od srpna se bude pro Primu točit nový seriál Opilý kuře. Tam jsem dostala jednu z hlavních ženských rolí. Připravuje ho podobná parta lidí, kteří natáčeli Gympl. Myslím, že to bude docela vtipné,“ prozradila herečka v týdeníku Televize informaci, již chtěla Prima nejspíš zveřejnit až za dva týdny na tiskové konferenci.

„Ano, seriál s tímto názvem se v televizi chystá už delší dobu. Leichtová má být jeho hlavní tváří a Prima si od něj slibuje, že jím osloví i mladší publikum,“ potvrdil vznik seriálu Opilý kuře zdroj z televizního zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám