Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Maroše Kramára znají diváci divadla Studio DVA z her Vše o mužích a Soukromý skandál. Nyní k výčtu přibude kousek, který přicestuje z Bratislavy.

Hru Tajomné variácie Kramár zatím uváděl pouze v soukromém bytovém divadle Ateliér Maroša Kramára, které zřídil ve svém staromládeneckém podkrovním bytě uprostřed Bratislavy. Vejde se tam ale jen třicet diváků a on by ji rád nabídl širšímu publiku. Stane se tak 19. srpna ve zmíněném divadle v rámci Léta slovenských hvězd.

„Posledních patnáct let se živím lehkými komediemi a dostal jsem chuť na něco jiného,” říká Kramár o příběhu spisovatele a nositele Nobelovy ceny za literaturu Abela Znorka a novináře Erika Larsena.

Larsena hraje Juraj Hrčka, který se objevil v pohádce Alice Nellis Sedmero krkavců, účinkoval také v seriálu Kriminálka Staré Město nebo si zahrál vozíčkáře Davida ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám