Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokteré celebritě se podaří naprosto ututlat svatbu. Nejkrásnější Češka roku 2010 Jitka Válková (32), nyní již Boho, patřila do skupiny těch šťastnějších. Že si vzala hudebníka Lukáše Boho, se kterým čeká prvního potomka, prosáklo na veřejnost, až když bylo po všem. Paparazzi neměli šanci pořídit záběry těhotné nevěsty, Super.cz ale pro vás oficiální fotky ze svatby získal.

Modelka a zpěvačka si svůj den D naprosto užila. „Den byl od rána nádherný, svítilo sluníčko, na přípravy jsme nebyli sami, takže to probíhalo v klidu až do obřadu. To jsem byla značně nervózní a měla jsem obrovskou trému. Řítil se na nás bouřkový mrak, který nás bohužel neminul, ale vše to bylo tak krásné, že ani ten déšť a kroupy nám nevadily,” vzpomíná kráska na sobotní obřad, který se uskutečnil na Vysočině. Toho se zúčastnilo jen pětadvacet svatebčanů, aby se Jitka a Lukáš mohli všem věnovat. Snoubenci žádali svatebčany o jediné, aby dodrželi bohémský styl, jak Jitka vtipně říká „Boho styl“.

Zdá se, že dvojice začala plánovat svatbu ani ne čtvrt roku po seznámení. „Tím, že jsme se na přípravách s Lukášem podíleli a měli jsme k tomu úžasné lidi na pomoc, bylo vše podle představ. Taky jsme vše připravovali už od Vánoc, kdy jsme začali vyrábět svatební oznámení. Tak to všechno začalo,” říká Jitka a jedním dechem dodává: „Samotný průběh byl úplně pohodový, nic upjatého podle nějakého řádu, žádné tradice. Byl to přece jen náš den.”

Rockerka a bubeník nezapřeli svůj hudební vkus ani ve svatební den. „K oltáři nám hrála naše oblíbená píseň Here comes the sun od Beatles a po vyřčeném ,,ANO'' zase More than a feeling od Bostnu,” říká královna krásy, která přijala manželovo příjmení a jmenuje se nyní Jitka Boho.

Místo svatební cesty plánují výlet do přírody, sbalí prý baťůžky a půjdou na túru. V hipísackém stylu se tedy nenesla pouze svatba, ale celý společný život.

Související témata:
Vysočina

Reklama

Další články

Načítám