Hlavní obsah
Článek

Moderátora hlavních zpráv televize Prima byste v tomhle chlapíkovi hledali jen těžko. Bývalý vrcholový atlet a olympijský vítěz v desetiboji dokázal, že není jen nudným moderátorem, ale má pořádný smysl pro humor. Na oslavu narozenin kamaráda, DJ Uwy, která se nesla ve stylu hippies, dorazil v hodně vtipné paruce a s lenonkami na očích.

Takhle ho ve zprávách určitě nikdy neuvidíte. "Takhle mě neuvidíte nejen ve zprávách, ale myslím, že už nikde jinde," řekl Super.cz se smíchem Roman Šebrle (49) na párty v pražském One clubu. "Sám bych takhle asi nešel, nejsem úplně typ klasického exhibicionisty. Narozeniny kamaráda Uwy, který vymyslí, že to je ve stylu hippies, mi nakonec přišly skvělý. A protože mám s sebou kamaráda, který je akční, nakoupil tyhle věci, vybavil nás. Říkal jsem mu, že se zbláznil. Pak jsem to na sebe nandal a řekl jsem, že jo. Jsem pro každou špatnost. Je to stylový," říká moderátor.

K 60. létům patří rozhodně marihuana. S tou překvapivě Roman žádné zkušenosti nemá. "Jointa jsem nikdy neměl. Minulo mě to. Když jsem byl atlet na vrcholu, musel jsem přesně psát, kde se budu pohybovat, byly velký kontroly, i marihuana byla v hledáčku. Pak jsem navázal na golfovou kariéru, kdy můžu být kdykoli testovaný znovu. A hlavně jsem k tomu nikdy neměl sklony. Ani k alkoholu," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám