Hlavní obsah
Článek

Bývalý Muž roku 2001 Martin Černý (36), který se nedávno "proslavil" tím, že svou expřítelkyni Mahulenu Bočanovou (57) označil za starého transsexuála a ještě jí pak do očí lhal, že nic takového neřekl, podle informací Super.cz bude už zanedlouho podruhé tatínkem. I když se spekuluje o jeho návratu k bývalce Simoně, se kterou má roční holčičku, a souběžném úletu s velmi odvážnou modelkou Terezou Jetmarovou, přátelé Martina tvrdí, že druhé děcko čeká se svou známostí z Plzně.

"Simona je do Martina blázen a odpustí mu kdejakou nevěru. Je ráda, že se k ní pořád vrací a jeho úlety s přivřenýma očima přehlíží. Proto se neměla dozvědět, že Martin měl románek i s jednou dívkou z Plzně a že s ní čeká miminko," prozradil nám Černého kamarád. Informace potvrdili i další dva lidé z okolí exmilence Mahuleny.

On sám před nedávnem o své současné srdeční situaci nechtěl moc hlasitě mluvit. "Kdo vám to řekl? Nějakou známost mám, ale nesmím o ní mluvit. A mám roční dítě. O druhém nic nevím," říkal vyhýbavě, jako by nechtěl, aby se jeho současná láska dozvěděla o něčem, co by před ní mělo být zatím ještě chvíli utajeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám