Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní britská celebritka Nikki Grahame (33) už dlouho nedostala příležitost předvádět se na televizní obrazovce, a tak využila své osvědčené přednosti. V rajcovních šatech nechybělo moc k tomu, aby ukázala i bradavky.

Nikki vždy toužila po slávě a jako řada podobně zaměřených zoufalek vycítila příležitost v televizních reality show. Největšího úspěchu dosáhla v roce 2006, kdy se stala součástí sedmé řady Big Brothera. Tam nastoupila v růžovém králičím oblečku, čímž potvrdila, že s ní rozhodně nebude nuda. V reality show sice skončila až na pátém místě, ale u diváků si zajistila dostatek pozornosti.

Před kamerami se totiž rozpovídala o boji s anorexií, kvůli níž se ocitla v kritickém stavu. Všechno zlé je ovšem k něčemu dobré a Nikki se v 18 letech dočkala silikonů hrazených ze státní kasy, jimiž vyplnila svůj povadlý dekolt. Na nové vnady hrazené z kapes britských daňových poplatníků je hrdá a ráda je vystavuje. Nebýt pramenů jejích vlasů, v průsvitných šatech by toho bylo vidět ještě více, než je u ní obvyklé.

Reklama

Další články

Načítám