Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Leoš Mareš (47) dostal jakýsi záchvat radosti z nového vztahu s Monikou Koblížkovou a na pár okamžiků si na sociální síť umístil fotku, na níž si se ženou, s níž chodí od poloviny června, dávají vášnivého hudlana. I když snímek během chvíle odstranil, redakce Super.cz ho pro vás zachránila. Navíc jsme od čtenáře získali fotku páru z dovolené v Řecku. Podívejte se do fotogalerie!

Jako by šlo o vzkaz Leoše jeho několikanásobné bývalce Petře Faltýnové (45), že už na ni zapomněl a nikdy se k ní nevrátí. Zdá se, že nejbohatší český moderátor si s novou kočkou užívá štěstí a podobnou šílenost, že by dal Faltýnové znovu šanci, asi už skutečně neudělá.

A ze stejného dne, jako vznikla líbací fotka, evidentně podle stejného oblečení pochází i snímek, který nám poslala čtenářka.

„Potkala jsem je na procházce na Krétě. Než si mě všimli, tak tokali jako hrdličky a blbli jak puberťáci. Asi ji má fakt rád a ona jeho jakbysmet,“ napsala nám čtenářka k fotografii, kterou redakci zaslala.

Mareš na dovolené utrácí opravdu velké peníze, asi chce své nové lásce ukázat, že je pro něj princeznou a bude se s ním mít jako v bavlnce. S trochou nadsázky by se dalo říct, jestli není náhoda, že až po příjezdu Leoše do Řecka po třech týdnech otevřely své pobočky do té doby nedostupné banky. Že by řeckému hospodářství přinesl tolik eur?

Reklama

Další články

Načítám