Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (20) je pěkné kvítko. Tahle odvážná a přírodou skvěle obdařená dívka, která před časem sbalila herce Kryštofa Hádka, chystá nevídaný útok na klidné vody domácí pop music. Vidět jste ji mohli například v televizním filmu Rytmus v patách nebo v muzikálu Hello Dolly! Od září bude hrát v nekonečném seriálu Ulice.

Zpívat začala už jako malá holka, později začala psát také texty. Ty jsou originální, poťouchlé a ironicky sžíravé zároveň. Se svým novým projektem Femme Plastique již natočila několik songů, plánuje videoklip a také desku. „Budu tam mít i jeden duet s Vojtou Dykem. A pak ještě jeden, ale to už nechci moc prozrazovat, ať se máte na co těšit,“ prohlásila mladá talentovaná dívka.

Názvy písniček mluví samy za sebe. Jen tak namátkou. Jedna z písní se jmenuje například Děvka. V dalším songu Frnda Berenika zpívá: „Plivu na chodník, znám cikánskej smích, jsem pro to zrozená, frnda ze Žižkova.“ Celý song s provokativním textem si můžete poslechnout zde. Premiérový koncert mladé herecké a pěvecké naděje se uskuteční už 11. srpna na Letní scéně Vyšehrad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám