Hlavní obsah
Článek

Moderátorka s výstavním tělíčkem zavítala společně s kolegy z rádia Evropa 2 na Ibizu, kde ji kromě zábavy čekala i velká výzva. Na ostrově proslulém tanečními párty totiž měla splnit nesnadný úkol.

Zora Hejdová (33) se totiž s Tomášem Zástěrou a Jindrou Eklem vsadila, že si jako suvenýr přiveze selfie s DJ Davidem Guettou, který na Ibize vystupoval. Pokud by se jí to nepodařilo, musela by kolegům v bikinách umýt auta. V opačném případě by plavky oblékli oni a naleštili Zorčin vůz.

Moderátorka se snažila ze všech sil a na ulici narazila na Martina Solveiga, Martina Garrixe, Boba Sinclara či Aviciiho. Úkol však zněl jasně.

„Dostala jsem spoustu tipů, jak ze sázky vybruslit. Jako například vyfotit se s plakátem a podobně, ale to by nebyla čestná hra. Mám skutečně selfie, na které je David Guetta, stojí asi metr a půl ode mě a byl to masakr, dostat se k němu až takhle blízko! Já tedy považuju sázku za splněnou, nicméně Jindra s Tomášem stále zpochybňují mé vítězství,“ řekla Zorka a už se těší, až bude mít čisté auto. Doufá, že se Jindra a Tomáš k prohře postaví čelem a obléknou tzv. boratovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám