Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiskra mezi moderátorem Leošem Marešem a módní redaktorkou Monikou Koblížkovou přeskočila na svatbě jejich společného kamaráda Filipa Vaňka. Na ni dorazil Mareš bez doprovodu a Koblížkovou, která byla čerstvě po rozchodu, doprovázela její maminka. Stačilo tedy jen pár minut na to, aby pověstný playboy obhlédl terén a omámil svou vyvolenou.

Těsně po obřadu moderátor pohledné tmavovlásce složil kompliment za její luxusní fialové lodičky Jimmy Choo a utrousil poznámku: „Fialová je moje oblíbená barva.” Na hostině změnil zasedací pořádek a usadil se ke stolu k pohledné novinářce a její mamince a pokračoval ve svádění.

Ten večer možná mohla být ruka v rukávě, kdyby Mareš nevzal do zaječích, tedy, uveďme to na pravou míru, moderátor se nemohl zdržet na svatbě příliš dlouho, neboť ten večer hrál jako dýdžej na diskotéce v obci Zaječí na jižní Moravě.

Pokračování love story Leoše a Moniky si jistě umíte domyslet sami. Je pravda, že v mezičase Mareš stihl na filmovém festivalu v Karlových Varech v pohrouženém stavu upadnout do výstřihu kamarádce Andrey Verešové, ale tahle trapná epizodka je už zapomenuta. Vždyť Mareš vyvezl svou novou lásku do exkluzivnějších míst na světě - na řecké ostrovy Kréta, Chalkidiki a Mykonos.

Reklama

Další články

Načítám