Hlavní obsah
Článek

Poté, co skončil na jedné z předních příček první řady soutěže Česko hledá SuperStar, se Tomáš Savka etabloval jako muzikálový zpěvák. V pražském Divadle Broadway nebylo jediné představení, v němž by se neobjevil. Časem ale tak nějak vysublimoval.

Poslední roky měl sice krásné role, ovšem v Ostravě, kam musel dojíždět, protože žije s o 11 let starší partnerkou, tanečnicí Zuzanou Pokornou, s níž vychovává i její tři děti z bývalého manželství, v Praze. No, rozhodně si takhle nezevšedněli.

Nyní konečně dostal po dlouhé době příležitost v Praze v muzikálu Romeo a Julie. "To je pravda. Byl jsem tady jen loni v létě se Shakespearovskými slavnostmi a letos je děláme také, ale jen tři dny. A tohle je jeden z projektů, kterým se do Prahy vracím," potvrdil Savka.

Snad to potěšilo i jeho partnerku. "Doufám, že ano. Ale my se teď doma trochu střídáme, protože ona zase odjela hrát do Brna. Ale má to něco do sebe i v tom, že se doma snáz udrží pořádek, protože když je tam jen jeden člověk, tak nestihne udělat tolik bordelu. Tedy to se týká samozřejmě mě," smál se.

Ovšem trochu nuceně, protože byl po drsném zkoušení už tak zpocený, že se na něj slétávaly i mouchy. "Já to ještě nemám tak hrozné, protože se jen tak projdu a zazpívám si čtyři úžasné árie. To jsem rád, protože v Bratislavě jsem měl jenom tři a tady mi pan režisér jednu přidal," uvedl.

A není škoda, že když má doma tanečnici, se kterou by mohl trénovat, nedostává role, kde by měl náročnější choreografie? "To určitě ne. Tančil jsem jen v Pomádě a ta už se dohrává. A my spolu ani netančíme, jen kdysi ze začátku vztahu. Já se před ní stydím," tvrdil Tomáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám