Hlavní obsah
Článek

Tenhle představitel Romea se doopravdy blíží věku mladíka, o jehož lásce ke stejně staré dívce kdysi napsal divadelní hru William Shakespeare. "I když už mi je devatenáct, tak vypadám mladší, což je v tomhle případě dobře," řekl nám zpěvák Vojtěch Drahokoupil, jehož známe z populární chlapecké kapely New Elements a bude hrát titulní roli v muzikálu Romeo a Julie.

Fanynek má už teď opravdu dost. "V New Elements je to něco neskutečného. Je to super. Líbí se mi, že sledují i ten muzikál, a když dáme na stránku fotky ze zkoušek, tak je to zajímá a chtějí přijít na představení. Za to jim samozřejmě děkuju," řekl Super.cz s tím, že na stránkách kapely je momentálně 23 tisíc fanynek.

Protože bude hrát romantického hrdinu, zajímalo nás, jak to má pohledný mladíček ve skutečnosti. "Romantik jsem odmala. Rád dělám třeba nějaké překvapení pro holku. Ale Romeo je až moc takový básničkář. Já jsem průbojnější, ale budu se snažit to nějak vyrovnat," slibuje.

Romeovi bylo v době lásky k Julii a jejich tragické smrti patnáct let. I Vojta měl v té době holku. "A taky to špatně dopadlo, i když ne až takhle. Byli jsme spolu dva roky, od čtrnácti do šestnácti. Pak jsem se rozhodl, že se budu věnovat zpěvu a vztahy teď nechám uležet," prohlásil.

"Už tři roky nemám žádný vážný vztah. Samozřejmě nějaké holčiny se někde najdou, ale teď na ně taky není čas, když se věnuju zkoušení muzikálu. Ale neříkám, že by nějaká holka neměla šanci," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám