Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen syn Matěj nakonec od herectví sběhl k politice, i když si stihl zahrát rozervaného básníka Karla Hynka Máchu ve filmu Máj F. A. Brabce. Jinak se hraní věnují oba dva další potomci současného ministra obrany Martina Stropnického (67) a jeho exmanželky, textařky Lucie Borovcové.

Annu Stropnickou známe ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Clona a Stopy života a viděli jsme ji i ve filmu V peřině, kam si ji vybral F. A. Brabec, stejně jako předtím jejího bratra. A na jevišti se začíná objevovat i nejmladší Františka, které bylo teprve dvacet.

Františku Stropnickou jsme objevili mezi company připravovaného muzikálu Romeo a Julie, když jsme se byli podívat na zkoušce na pražském Výstavišti. Vypadala jako z pohádky Princezna koloběžka, když se mezi scénami na tomto dopravním prostředku projížděla po okolí. A tátovi jako by z oka vypadla. Není to její první muzikálová zkušenost. Za sebou už má Antoinettu, královnu Francie a čeká ji obnovená Kleopatra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám