Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Victoria, která má českého otce a maminku z Jižní Afriky, se teprve nedávno na delší čas vrátila do Česka. A pokaždé, když jsme ji potkali, měla hodně výrazný dekolt. Proč se také nepochlubit dokonalými trojkami, které si nechala vytvořit po prvním porodu. Je totiž maminkou už dvou dětí.

"Tenhle dekolt se mi zdá trochu diskrétní, není to tak moc. Aspoň podle mě. Schválil mi ho i manžel, když jsem mu poslala fotku," vysvětlovala. Zatímco ona totiž žije s dětmi momentálně ve Statenicích u Prahy, její muž pracovně cestuje, už je tři týdny ve Vietnamu.

"Na operaci jsem byla asi před čtyřmi roky, rok poté, co se narodil starší syn David. Po kojení se mi prsa hodně změnila. Předtím jsem je vůbec neměla, když jsem kojila, měla jsem krásná, větší a svoje, až jsem z toho byla překvapená. A chtěla jsem je zpátky, tak jsem se začala shánět po doktorovi. Hlavně jsem nechtěla žádné obří balony," řekla Super.cz.

S prsy je spokojená i poté, co porodila další dítě, dceru Anabell, které jsou teď dva roky. "Vážně bych doporučila ženám, které plánují víc dětí, nechat si udělat prsa hned po tom prvním. Normálně jsem dceru kojila, prsa trošku poklesla a vypadají teď daleko přirozeněji. Manžel říká, že je to tak i na omak," prozradila.

Od prsou jsme se dostali i k dětem. Zajímalo nás, jak vyřeší školu. Předtím totiž žila Victoria s manželem a dětmi v Rio de Janeiru, kde už David rok do školy chodil. "Chodil do britské školy, kam už děti začínají chodit ve čtyřech, pěti letech. V srpnu mu bude šest a už umí číst, psát i počítat, tak bude muset rovnou do druhé třídy. Ale byla bych ráda, aby se naučil pořádně i česky, tak bych chtěla nějakou dvojjazyčnou. Ale časem bych určitě chtěla, aby šel do ryze české školy, protože český školní systém je výborný," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám