Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletý anglický herec Daniel Radcliffe kromě hraní ve filmech a v divadelních hrách na Broadwayi stíhá i rapovat. Že není úplným začátečníkem, to nedávno předvedl i v jednom podniku na Half Moon Bay v Kalifornii, kde dokonce skvěle vystřihl Eminemův hit Real Slim Shady.

Celkem pětiminutové vystoupení z karaoke večera v hospůdce Cameron’s Pub jeden z hostů nahrál na mobilní telefon a následně sdílel na internetu. Hercovo rapování si stihlo během uplynulých tří dnů pustit už více než 650 tisíc lidí. A zatímco představitel kouzelnického učně Harryho Pottera sklízí samou chválu, převážně opačných reakcí se bohužel dočkala slečna tančící a posléze i zpívající za ním...

Není to ovšem poprvé, co Daniel předvedl své dovednosti. Již loni v talk show Jimmyho Fallona Radcliffe senzačně vystřihl takzvaný 'abecední aerobik', kam zakomponoval postupně všechna písmena v abecedě.

Reklama

Další články

Načítám