Hlavní obsah
Článek

Britský magazín Attitude opět volil nejkrásnějšího muže světa. Časopis určený především mužům, kteří mají rádi muže, zvolil do čela žebříčku australského sportovce Simona Dunna. Ten porazil i takové eso, jako je svalovec z filmu Bez kalhot Channing Tatum.

Bývalý ragbista Dunn se věnuje bobování. Je jedním z mála profesionálních sportovců, kteří se přiznali k homosexualitě. Krom něj to v minulosti učinili ragbista Gareth Thomas a skokan do vody Tom Daley.

„Jako jeden z mála homosexuálních sportovců si získal davy fanoušků svými komentáři o homofobii ve sportu a nedávno také hovořil ostře proti nedostatku podpory homosexuálních manželství od australské vlády. Svým vypracovaným tělem, které je velmi populární u našich čtenářů, si získal houf lidí po celém světě, kteří ho zvolili jako jedničku,“ uvedl šéfredaktor magazínu Matthew Todd.

Dunn nedávno oznámil, že hledá ženicha, s nímž by založil rodinu. Vzít si muže hodlá v Austrálii, kde ale zatím manželství osob stejného pohlaví není legální.

„Jednou bych rád potkal toho pravého, usadil se s ním a měl s ním děti. Ale udělám to jen tehdy, až se budeme smět vzít před přáteli a rodinou v mé domovské zemi. Pokud můžu reprezentovat tuto zemi ve sportu, měl bych mít právo vzít si osobu, kterou miluji. Nemůžu uvěřit tomu, že v USA prošlo manželství osob stejného pohlaví, a moje země nechytila krok se zbytkem světa, to mě hodně štve,“ prohlásil Dunn.

Deset nejhezčích mužů planety podle magazínu Attitude:

1. Simon Dunn

2. Channing Tatum

3. Liam Payne

4. Tom Daley

5. Chris Evans

6. Chris Pratt

7. Zac Efron

8. David Beckham

9. Stuart Reardon

10. Joe Lycett

Je Simon Dunn opravdu nejhezčím mužem planety?
Ano, je to fešák
14,2 %
Ne, v šoubyznysu je mnoho atraktivnějších mužů
85,8 %
Celkem hlasovalo 4752 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám