Hlavní obsah
Článek

Nedávná aférka Felixe Slováčka s mladou ženou, která pořádně rozhoupala koráb jeho manželství, přinesla pro mnoho lidí dost zásadní otázku: Když se nyní ukazuje, že rozhodně ne jen jednou v životě byl své manželce Dagmar Patrasové (67) nevěrný, spíš i podle jejích slov mnohokrát, co na něm vůbec ženy a dívky nejrůznějšího věku viděly a vidí? Že je takový gentleman? Že je s ním legrace? Odpověď bude patrně jinde a stejně jako u Hurikána Dalibora Jandy (71) se skrývá tam kdesi dole!

Postavou nepatří mezi nejvyšší muže, jistými částmi těla ale prý rozhodně ano! A dokazuje to i snímek u článku. Když se porovná jeho fotka s tou Daliborovou, o němž se ví, že patří k nejlépe obdařeným pánům v českém šoubyznysu, jsou na tom podobně, zpěvák snad vyhrává jen o fous.

O mužnosti Slováčka ostatně kolují doslova legendy. Málokterá z žen, které poctil svou náklonností, by ho ale „práskla“. Jedna naznačila, že fámy budou pravdivé, až po dlouhém naléhání, a navíc ještě oklikou.

„Opravdová dáma se o galantních mužích v tomhle slova smyslu zásadně nevyjadřuje. Musí vám stačit, že Felix je ve všech ohledech opravdu velmi velký muž,“ prozradila Super.cz Slováčkova řekněme „kamarádka“.

Z tohoto úhlu pohledu se zdá, jako by snad nebyla pravda, že něžnějšímu pohlaví jde spíš o splynutí duší, když se na Felixe lepí ženy na téměř každém rohu…

Související témata:
Hurikán

Reklama

Další články

Načítám