Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67) sice dorazila s manželem na oslavu narozenin společného kamaráda Kristiana Kodeta, ale že by se k němu měla, se nedá říct. Když spolu skončili na chvíli sami u stolu, její výraz hovořil za vše. Dokonce jsme zaslechli, jak manželovi nevybíravými slovy říká, aby mlčel.

O manželské krizi se ale bavit nechtěla. Zvláště ne, když seděla spolu s ním. Nakonec se dala k pár slovům přemluvit, hovor ale vedla jen o oslavenci a o práci. A také o tom, že znatelně pohubla. Dokonce si mohla dovolit obléknout bílé šaty, v nichž vypadala jako holčička.

"Kristian je můj člověk, mám ho hrozně ráda. Je to brácha Jirky Kodeta, máme dlouholeté vztahy s celou rodinou. Popřála jsem mu to, co se přeje nejvíc, tedy hodně zdraví, lásky a štěstí, " vysvětlila svoji přítomnost.

V bílém modelu vypadala Dáda, jako by si vyrazila na svatbu. "Oblékla jsme se tak, aby mi nebylo horko," krčila rameny. "A zhubla jsem, to je pravda. Ale bez diety. Šlo to samo," svěřila s tím, že sama doufá, že to nebylo jen krizí s manželem.

Herečka naštěstí nemá čas jen na to, aby se zaobírala rodinnými problémy s nevěrným manželem. Přes prázdniny má hodně práce. "Natáčím čtrnáctidílný televizní seriál Bez družice. Hraju tam takovou Xénii po šedesáti letech. Je to politička, těžká kariéristka a mrcha. Zaplať pán bůh vyloženě záporná postava," může kompenzovat náladu na natáčecím place Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám