Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na realitní trh se dostala další exkluzivní nemovitost. Tentokrát ale ne s adresou v Los Angeles nebo na Floridě, ale na Havaji. Ještě před pár lety byl majitelem sídla na soukromé pláži Will Smith (46), který jej však s tučnou přirážkou prodal ruskému oligarchovi Dmitrymu Rybolovlevovi. Přízemní dům je nyní znovu k mání, ovšem za závratnou sumu 29,5 miliónu dolarů (731 miliónů korun).

Hollywoodská hvězda pořídila sídlo i s manželkou Jadou Pinkett Smith roku 2009 za 13,5 miliónu dolarů (334 miliónů korun), přičemž Rybolovlev jej od něj o dva roky později zakoupil po vzájemné dohodě pro dceru Ekatěrinu, a to již za 20 miliónů dolarů (496 mil. korun). Nyní se tedy dům prodává s další tučnou přirážkou.

A co případní zájemci za své peníze mohou očekávat? Lákadlem je prý posilovna, obrovský bazén s vířivkou či organický ovocný sad s avokády, grepy, banány, pomeranči nebo karambolami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám