Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Účastnice VyVolených a bývalá milenka Domenica Martucciho (39) se vždy chtěla prosadit ve světě modelingu, ale příroda jí k tomu bohužel nenadělila ty nejlepší předpoklady. Plastická chirurgie však dokáže napravit všechny nedostatky a Eva Feuereislová (34) je opět o krůček dál od své původní podoby.

Po plastice, díky níž se Evče výrazně zvětšil hrudník, došlo i na její obličej. Pokud to s ní takhle půjde dál, jednou z ní bude Gisele Bündchen (43), anebo taky Donatella Versace. Nová ňadra si Eva nemůže vynachválit a v růžových bikinách je vystavuje od Islandu až po Dubaj. Nos zatím vyvenčila jen na Karlštejně.

Slávychtivá blondýna ví, že žena musí pro krásu trpět, a podstoupila další zákrok, po němž by měla vypadat atraktivněji. Když se ovšem po dlouhém napínání konečně s novým nosánkem ukázala na sociální síti, setkala se s nepřejícími komentáři, podle nichž si plastikou příliš nepolepšila.

„Nos se po operaci tvaruje skoro rok a je dlouho oteklý, ve vedrech ještě více,“ bránila se Eva, která si o víkendu udělala výlet na Karlštejn s kolegyní z vily. Počkejme si tedy ještě rok a Feuereislovou nepozná ani Zdenička.

Je Eva Feuereislová po plastice krásnější?
Ano, operace jí prospěla
6,3 %
Ne, té už nic nepomůže
93,7 %
Celkem hlasovalo 23024 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám