Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se vrátila do školních lavic. Zpívá v čím dál víc muzikálech, ale přesto měla pocit, že to není úplně ono a že by měla šprtat. Když se ale rozhodla sbalit si svých pár švestek a na měsíc se odstěhovat za velkou louži, ukázalo se, že má zásadní potíž s vízem!

„Americká ambasáda měla celosvětový problém a netiskla víza. Takže kdokoliv chtěl vízum, měl smůlu. Už je to ale opravené a je to v pohodě. Stihla jsem to na poslední chvíli,“ říká Míša a dušuje se, že to, co říká, je pravda pravdoucí a že skutečně není u amerických imigračních úředníků považovaná za teroristku či jinou potížistku. Nakonec jí protekčně pomohli kamarádi, a tak mohla odletět.

„Měsíc studuji na newyorské filmové akademii obor muzikálové herectví, kam jsem úspěšně složila přijímací zkoušky. Chci se zdokonalit, abych byla lepší muzikálový herec. Učím se tady balet, jazz, muzikálový tanec, zpěv, herectví. A všechno v angličtině. Moc mě to baví. Doufám, že budu konečně herečka. Člověk se má zdokonalovat v každém věku,“ říká Míša s tím, že v Česku se takzvaný helting, tedy speciální způsob muzikálového zpěvu, vůbec neučí.

A že se má proč zdokonalovat! „V září se vracím na divadelní prkna s Mamma Mia!, Sněhovou královnou nebo Kapkou medu pro Verunku. Moc se také těším na Alexandrovce, kterým budu společně s jednou další zpěvačkou hostovat během jejich podzimního turné po České republice,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám