Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato šmrncovní dáma tvoří se svým mužem jedno z nejharmoničtějších a nejdéle fungujících manželství mezi slavnými. Šoubyznysu znalí čtenáři už jistě poznali, že se jedná o anglickou herečku a filmovou producentku Trudie Styler, jejíhož manžela Stinga (63) netřeba představovat. Dvojice se poznala v roce 1982 a o dekádu později se i vzala. Jednašedesátiletou Styler byste momentálně mohli potkat na plážích ostrova Ischia, kam odletěla kvůli filmovému festivalu. Svůj pobyt si přitom trochu protáhla.

Herečka se již minulý týden na festivalu, který je kromě filmu zaměřen i na hudbu, setkala například s přítelkyní Helen Mirren a jejich mladšími kolegyněmi Aliciou Vikander (26) a Nathalií Emmanuel (26) známou ze seriálu Hra o trůny. Styler na Ischii nezavítala s manželem, ale jejich dcerou Eliot Paulinou přezdívanou Coco, které bude šestadvacet příští rok a je zpěvačkou kapely Blame Coco.

Ve formě se Styler i po šedesátce neudržuje pouze jógou, ale i aktivním intimním životem. Se Stingem už řadu let provozují tantrický sex, který se vyznačuje vzájemným stupňováním vzrušení a touhy a dokonalým duševním i tělesným sladěním obou partnerů. Takové spojení přitom trvá i několik hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám