Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karlovarském festivalu jsme ji ještě nepoznali. Možná proto, že si nová přítelkyně herce Stanislava Majera (45) na závěrečnou párty tohoto filmového svátku narovnala vlasy a taky nás víc praštily do očí šaty, které si na sebe vzala, i když je měla pár dní před tím vypůjčené už Jitka Schneiderová (51).

Když ovšem s půvabnou brunetkou sympatický dlouhán vyrazil na pražskou premiéru nového filmu s Bolkem Polívkou (74) a Alenou Mihulovou Domácí péče, začala být leckomu povědomá. Ale muselo se sáhnout pár let zpátky, abychom ji identifikovali.

Majerova přítelkyně se totiž ve společnosti objevovala už před osmi lety. I když je jí nyní pětatřicet, tehdy chodila se zajíčkem. Několik měsíců byla vizážistka Andriana Trpkovič partnerkou herce a nyní i režiséra Vojty Kotka (36). Zřejmě má pro známé muže slabost, protože vizuálně jsme mezi Stanislavem a Vojtou žádnou podobu nenašli.

Reklama

Další články

Načítám