Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) už je vdanou paní. Po skoro sedmileté známosti řekla dnes, krátce po šesté hodině odpolední, své Ano podnikateli Ondřeji Novotnému. Oba jsou Moraváci, a tak není divu, že i svoji veselku uspořádali pravou moravskou - ve vinici v Zaječí.

Nevěsta oblékla nádherné svatební šaty od svého dvorního návrháře Lukáše Lindnera, na míru měl od něj ušitý oblek také Ondřej. Svatbě přihlíželo na sto hostů z řad rodiny a přátel. Mezi nimi například manželé Zora a Míra Hejdovi či modelky Kateřina Sokolová nebo Zuzana Stráská.

Renatě šla za svědkyni nejlepší kamarádka z modelingu Markéta. Česká Miss 2006 přijala manželovo příjmení a ponechala si i to své, v občance tak bude mít jméno Renata Novotná Langmannová.

Svatebčané se do Vinice U Kapličky sjeli už v pátek, kdy měli od dnes již novomanželů naplánovaný program. Nyní pár čeká svatební cesta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám