Hlavní obsah
Článek

Maminka nejslavnějšího televizního rodinného klanu Kris Jenner (59) se podle očekávání nevyvarovala srovnávání s Caitlyn Jenner (65), která byla ještě loni jejím manželem Brucem. Ve středu se Caitlyn stala nejsledovanější osobností celého udílení sportovních cen ESPY, během něhož si převzala cenu Arthura Ashe za odvahu. V na míru šitých bílých šatech od Atelieru Versace se skutečně blýskla. Mnozí z hostů toho večera utrousili, že je ještě krásnější ženou než Kris, což nemohlo zůstat bez odezvy...

Přeměna pohlaví bývalého olympijského vítěze v desetiboji Bruce Jennera a jeho boj za všechny trans osoby je událost, kterou poslední týdny žije celá Amerika. Naprosto upozadila i druhé těhotenství Kim Kardashian.

Společenské akce ale rodina poctivě navštěvuje dál a jednou takovou byl i čtvrteční večírek Amazon Prime Summer Soiree pořádané v Sunset Towers v Hollywoodu. Objevila se na ní kromě Kris i její dcera Kendall. A i když devatenáctiletá modelka přesně ví, jak zaujmout, tentokrát předala žezlo mamince a jejímu výstřihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám