Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana (36) platí za slušnou holku českého šoubyznysu. Když se tedy objevila na české premiéře komiksového snímku Ant-Man s tričkem s nápisem „Nový prsa“, zaujalo nás to. Nezdálo se nám, že by moderátorka toužila po nových silikonových náraznících, a už vůbec se nám k ní nehodilo, že by šla takto „s kůží na trh“.

„To je tričko kapitána Demo, což je Jiří Burian, můj producent. Tímto ho otevřeně podporuju,“ vysvětlovala Emma, která toto léto tráví ve studiu při nahrávání svého debutového alba. „Vyjde pravděpodobně na podzim. Teď tím absolutně žiju a obětovala jsem tomu celé léto, plním si svůj největší sen. Vlastně už ani nejsem zvyklá na lidi, protože jsem tři dny zavřená v tom studiu a jenom zpívám, nemluvím,“ nechala se slyšet Smetana.

Moderátorku do kina tentokrát nedoprovodil přítel Jordan, ale maminka s bráškou. „Brácha tenhle film zbožňuje a já vůbec nevím, na co jdu. Činí ho to šťastným, tak jsem tu. Jordan je v Izraeli za rodinou. Já jsem tam s ním už byla dvakrát, jednou dokonce bez něj,“ prozradila nám Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám