Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou právě probíhajícího filmového festivalu na ostrově Ischia se stala Oscarem ověnčená britská herečka Helen Mirren (69). Ta spojila příjemné s užitečným a do Itálie nezavítala pouze s cílem převzít cenu Luchina Viscontiho, ale rovněž trochu relaxovat.

Filmovou představitelku britské panovnice Alžběty II. ve filmu Královna, za niž před devíti lety obdržela Cenu Akademie v hlavním ženském výkonu, bylo možné na pláži potkat samotnou, přestože s ní na ostrov přijel i manžel, režisér Taylor Hackford, jenž má rovněž převzít jednu z cen. Na toho byla však tropická vedra uprostřed dne asi už příliš, a tak raději zůstal v klimatizovaných prostorách hotelu.

Mirren, která za pár dní oslaví sedmdesátku a zároveň je stále tváří jednoho kosmetického gigantu, pro tentokrát sáhla po jednodílných plavkách v odstínu lila, a když si zrovna na lehátku nečetla knihu, osvěžovala se koktejlem.

Herečka, jež smí užívat královský titul rytířského řádu ‚dáma‘, bývá pro svůj půvab i dnes označována za sexsymbol, což ovšem ona sama považuje za absurdní.

Reklama

Další články

Načítám