Hlavní obsah
Článek

Popová královna stále nepochopila, že se hudební scéna od časů, kdy bodovala s kontroverzním albem Erotica, proměnila. Lascivnosti jsou sice stále v kurzu, ale předvádí je o více než generaci mladší zpěvačky.

Provokaci měla Madonna (65) v krvi už v 80. letech minulého století. Později se sice výrazně zklidnila a ztvárnila na filmovém plátně Evitu, ale do nového milénia vstoupila s nadějí, že se opět stane sexsymbolem.

Což o to, Madonna má stále výstavní křivky, ale s šedesátkou na krku není nutné, aby předváděla stejně vulgární gesta jako o 34 let mladší Miley Cyrus (31). S novým albem Rebel Heart, z něhož se rozhodně nestal bestseller, Madonna ještě přitlačila na pilu a vzdala se i posledních zbytků soudnosti.

Zpěvačka zrecyklovala singl se všeříkajícím názvem Bitch I´m Madonna a do videoklipu k remixu natočila kontroverzní záběry, jež jsou pro ženu, která brzy oslaví 57. narozeniny, naprosto nepřípustné. Madonna nechala kameru nahlédnout pod minišaty a předvedla pózy jako z erotického filmu. Opravdu to bylo nutné?

Měla by Madonna (56) skoncovat s lascivními projevy?
Ano, zpívat může i bez vulgárních gest
68 %
Ne, pořád je sexy
32 %
Celkem hlasovalo 14948 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám