Hlavní obsah
Článek

Málokdo v Česku nezná Miss České republiky 2009 Anetu Vignerovou (36). Jedna dívka ji zná lépe, než kdokoliv jiný. Přesto se s Anetou nikdy v životě nesetkala. Řeč je o šestadvacetileté tanečnici Petře. Ta jako by jí z oka vypadla.

„Ano, často si mě lidé s Anetou pletou. Někdy je to otrava, jindy mě to zase potěší,“ svěřila se Super.cz tanečnice z pánského klubu Neon, která sice má parametry modelky, nikdy jí to ale tímhle směrem netáhlo.

„Když jsem tančila ve Švýcarsku, dostávala jsem dost nabídek. Na žádnou z nich jsem ale nekývla. Od malička jsem ráda tancovala,“ vysvětlila Petra. Ta se svým umem procestovala skoro celou Evropu.

„Tančila jsem v Německu, Itálii, Švýcarsku, Anglii a dalších státech. Nejlepší to bylo ale ve Švýcarsku. Nejen z lidského hlediska, ale i profesního,“ dodala mladá tanečnice, kterou můžete vidět každý večer v klubu Neon na Vinohradech. Nemusíte se ale bát, že byste museli sáhnout moc hluboko do kapsy. „Na rozdíl od jiných klubů, kde jsem tančila je to tu rodinné a lidové,“ ukončila Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám