Hlavní obsah
Článek

Grilovací sezóna 2015 se zapíše do historie. Vůbec poprvé totiž do Česka dorazilo hudebně-zábavní trio LOS GRILEROS a vy můžete v probíhající soutěži vyhrát jejich gril party napěchovanou jídlem, pitím, zábavou a zpěvem. Výherci navíc získají sadu koření Avokádo a špičkový gril Weber v ceně 8000 Kč.

Parádní grilovačka a další super ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapojte se do letní soutěže Avokádo a získejte za jednu originální fotku nebo video na téma „Jak si kořením život značkou Avokádo“ cenu, na kterou budete dlouho vzpomínat. Přímo k vám domů pošleme profesionální grilovací tým vybavený 5 kg masa naloženého v koření Avokádo, které je čistě přírodní bez přidaného glutamátu, konzervantů a umělých barviv. Dovezeme zeleninu, pečivo, 30 litrů piva a 7 litrů nealko nápojů. K tomu dostanete špičkový gril Weber Master Touch GBS za téměř 8000 Kč a dárkovou sadu koření Avokádo. A teď se držte.

Hlavní výhru rozdáme celkem 4x

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společně s ostříleným kuchařem a hromadou dobrot dorazí LOS GRILEROS. Tihle tři chlapíci vám zapějí svou grilovací pecku a hlavně vás budou skvěle bavit, protože český humor mají v krvi. Budete se smát, budete si užívat úžasnou atmosféru a vychutnávat parádní jídlo. Tato party se zapíše do zlatého fondu vašich letních grilovaček. Za to vám ručíme. Zapojte se do letní soutěže Avokádo hned teď a vyhrajte hlavní cenu, další výhry nebo výhry garantované.

Garantované výhry pro 40 soutěžících

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ty stojí za to. Prvních 40 soutěžích ve čtyřech soutěžních obdobích získá garantovanou cenu v podobě dárkové sady koření Avokádo bez přidaného glutamátu, bez konzervantů a umělých barviv v hodnotě 500 Kč. Každý týden navíc vybereme 3 soutěžní příspěvky, které odměníme soudkem piva Pilsner Urquell v hodnotě 300 Kč. Zapojit do soutěže se může každý.

Soutěžte na webu losgrileros.cz nebo sociálních sítích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na webu losgrileros.cz v sekci soutěž klikněte na tlačítko „Nahrát soutěžní příspěvek přímo“, vyplňte kontaktní údaje a přidejte originální fotku nebo video na téma „Jak si kořením život značkou Avokádo“. Soutěžit můžete rovněž skrze svůj profil na sociálních sítích. Jednoduše publikujte soutěžní příspěvek na Instagramu, Facebooku nebo Youtube či Twitteru, přidejte hashtag #losgrileros a je to. Užijte si toto léto naplno a soutěžte s Avokádem. Sledujte naše profily na Facebooku a Instagramu. Hodně štěstí vám přeje Avokádo!

Další články

Načítám