Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K. (59), která se minulý týden ošklivě zranila poté, co si podvrtla nohu na schodech a upadla na zem, se pomalu zotavuje. Ač poranění v obličeji vypadají na první pohled hodně děsivě, zpěvačka je prý v pořádku. Přesto musela zrušit nejbližší vystoupení.

"Moji milí kamarádi, tak tohle je fotoreport z posledního týdne. Nebyl to sice úplně nejlíp zvolený make - up, ale jsou horší věci na světě a hlavně je vše na nejlepší cestě. Hojení paráda, hlavička jen potřebuje ještě chvilku na rekonvalescenci," napsala na sociální síti zpěvačka Anna K., která neváhala zveřejnit ani ošklivé fotky svého zranění.

"Můj už tak křehký mozek dostal pořádnou ránu a z toho důvodu mi dnes paní doktorky nedoporučily tuhle sobotu vystupovat na festivalu České hrady, na který jsem se opravdu moc, moc těšila. Moc se tedy všem omlouvám, budu poslušný pacient a věřím, že příští víkend na další zastávce na českých hradech se už spolu všichni uvidíme a hlavně uslyšíme. Jo, a kdyby někdo měl náhodou doma náhradní obočí, vemte mi ho s sebou," vtipkovala Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám