Hlavní obsah
Článek

Zatímco dámy se přišly na druhý díl filmu Bez kalhot podívat hlavně kvůli fešným striptérům, tanečníka Filipa Jankoviče lákalo ve striptérském umění něco jiného. "Moc o filmu nevím, kromě toho, že je tam hodně tance. Hlavně proto jsem tady," řekl nám na filmové premiéře.

Sám v poslední době zaujal hlavně svými kreacemi, kdy tančil na podpatcích tak, že by mohl vyučovat i Leoše Mareše (47), který si tuto obuv v poslední době také oblíbil. Podle něj nemusí být sexy tanec spojený jen s odhalováním těla, takže v pohodě vystupuje kromě střevíčků v džínách a v tričku.

"Snažím se, aby ten tanec vypadal sexy a nějak atraktivně, a k tomu, myslím, mám docela blízko. Myslím, že moje tělo už každý viděl," naznačil, že kdysi nafotil pár lechtivých snímků. "Nevím, proč bych ho měl zase ukazovat. Třeba někdy za peníze. Anebo taky ne," krčil rameny.

Filip má před sebou spoustu projektů, o nich ale zatím nemůže mluvit. "Čeká mne turné s jednou obrovskou zpěvačkou, kterou všichni znají, ale nemůžu říct jméno, protože to zatím není potvrzené. A pak ještě nějaké televizní věci, které ale budou až po létě. Ale moc se na ně těším," uzavřel finalista druhé řady show Česko hledá SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám