Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Andie MacDowell (53) je známá především díky své bujné kudrnaté hřívě. Má i po padesátce skvělou postavu a nádhernou tvář. Tyto geny předala i svým dvěma dcerám, které jsou neméně krásné. Jednadvacetiletá Rainey a šestnáctiletá Sarah Margaret by mohly jít v maminčiných šlépějích a věnovat se modelingu či herectví. Zkušenosti s pózováním jim už maminka předala během pózování pro časopis.

MacDowell byla s dcerami spatřena v luxusní newyorské čtvrti SOHO při nákupech a všem třem to náramně slušelo. Herečce se navíc podařilo zastavit čas a přestože dcery neměla jako příliš mladá, vypadala spíš jako jejich sestra.

Rainey a Sarah však nejsou pohledné pouze po matce, ale rovněž po otci Paulovi Qualleyi, který byl rovněž modelem. S ním se Andie seznámila během společného pózování pro módní značku Gap. Z manželství této dvojice, které trvalo v letech 1986 až 1999, vzešly nejen krásné dcery, ale ještě syn Justin. Herečka byla později ještě vdaná za byznysmena Rhetta Hartzoga.

Třiapadesátiletá Andie začala svou kariéru jako modelka u prestižní agentury Elite Model Management. Objevila se na obálkách řady prestižních magazínů, mezi nimiž nechyběl ani Vogue. Kampaně nafotila pro Yves Saint Laurent, Armani či Calvin Klein. Později se stala tváří kosmetické společnosti L’Oréal, kde propaguje krémy proti stárnutí.

Filmoví fanoušci si ji jistě budou pamatovat ze snímků Sex, lži a video, Zelená karta, Na Hromnice o den více nebo Čtyři svatby a jeden pohřeb.

Reklama

Další články

Načítám