Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na Filipa Renče, Karla Janáka nebo Vojtěcha Moravce. Novým playboyem číslo jedna na české režisérské scéně je Slávek Horák (40).

Na tohoto fešáka se budou nyní lepit všechny dívky, toužící po filmové roli. A nebude je hnát jen práce. Horák je totiž opravdu hezký chlap! Donedávna natáčel pouze reklamy nebo medailonky finalistkám České Miss, nyní ale prorazil díky svému debutovému celovečernímu snímku Domácí péče, který pozitivně přijímají diváci i kritika.

Horák, který nedávno oslavil čtyřicítku, je navíc nezadaný. V minulosti byl filmař spojovaný s modelkou Lindou Bartošovou, ale tento vztah je prý již minulostí.

Česká Miss World 2012, která rozvíjí kariéru televizní reportérky ve veřejnoprávní televizi a nedávno na sebe upozornila také jako herečka ve filmu Vybíjená, kde si zahrála 'mladší Simonu Krainovou', sice ve středu dorazila do kina Lucerna na Horákovu oficiální premiéru Domácí péče, mezi nimi však prý panují pouze přátelské vztahy. „Definitivně se rozešli. Slávek je volný,” řekl nám člen štábu zmíněného snímku.

Reklama

Další články

Načítám