Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi nejočekávanější český film posledních let Lída Baarová (†86), který mapuje osud kontroverzní lásky prvorepublikové české herečky k nacistickému ministru propagandy Josephu Goebbelsovi, se dočkal první ukázky. Představitelka hlavní hrdinky Táňa Pauhofová se ukazuje jako pro roli stvořená, opravdu jí to sekne a to i v očekávaných milostných scénách! Dočkáme se ale i vyděšené Simony Stašové (69) coby její matky, rozčíleného Adolfa Hitlera v podání „básnického Štěpánka“ Pavla Kříže, Martina Huby po amputaci nohy nebo popravy. Mrkněte na video!

Film měl velkorysý rozpočet osmdesát miliónů korun a už ze samotného traileru je to vidět. Režisér Filip Renč navnadil diváky mnoha pohledy na opravdu půvabnou herečku slovenského původu Táňu, která i podle drbů z natáčení překvapovala všechny tím, jak se do role vžila a byla v ní přirozená.

„Lída Baarová byla tmavovláska, já jsem zrzka, takže hraju v černé paruce. Ale myslím, že to vůbec není poznat a vypadá to velmi přirozeně,“ řekla nám už dříve Pauhofová.

Své si s rolí Hitlera užil Pavel Kříž. Na natáčení mu vadilo, že se mu ze všech herců věnují novináři nejvíce, a tak se před nimi skrýval. Ve videu, byť hovoří svým hlasem a ještě navíc česky, ale působí opravdu ledově chladně. Zdá se, že v lednu příštího roku, kdy má biják premiéru, se máme na co těšit.

Co říkáte na trailer k Lídě Baarové?
Vypadá to na zajímavý film
84,8 %
Před návštěvou kina nebudu soudit
11,1 %
Bude to nuda
4,1 %
Celkem hlasovalo 7043 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám