Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Golfista Tiger Woods (39) musí trpět jako zvíře. Poté, co byl nevěrný americké lyžařské hvězdě Lindsey Vonn (30), následoval rozchod, po kterém se prý záletný golfista utápí ve smutku. Při pohledu na to, jak to jeho expřítelkyni po rozchodu sekne, se mu nedivíme.

Světoznámá lyžařka mezitím rozdává úsměvy na všechny strany a je vidět, že rozpad vztahu zvládá mnohem lépe než nepoučitelný goflista. Elitní lyžařka vzbudila vlnu nadšení na předávání cen ESPYS Awards v Los Angeles. V červených šatech s rozparkem vypadala neuvěřitelně sexy.

Jako lyžařka samozřejmě nemá nožky jako tyčky, nýbrž vysportovaná stehna, což ale neznamená, že by z fleku nemohla předvádět na přehlídkovém mole. Sličná blondýnka momentálně tvrdě trénuje na novou sezónu. Po vleklých zraněních, která Lindsey pronásledovala, maká hlavně na fyzické kondici. Dřina ve fitku a nekonečné galeje jistě krásné lyžařce vyhnaly nevěrného Tigera z hlavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám