Hlavní obsah
Článek

Jestli ještě někdo pochyboval o tom, že ředitel školy, příležitostný herec a dabér Jiří Petrášek možná vůbec nebude nemanželským synem slavného českého herce Jana Wericha, ten asi nyní uzná, že se mýlil. Podívejte se na snímek, na němž je muž s fotografií svého táty, a mít ještě vousy, mohl by se za něj rovnou vydávat!

Když Petráška před třemi a půl lety Super.cz exkluzivně objevil, média se po něm chtivě vrhla, objevil se ve všech možných pořadech včetně Show Jana Krause a splnil si také odvěký sen stát se hercem. Do té doby byl především divadelníkem, geny nezapřel, nyní ale hraje i v seriálech (například Stopy života), dabuje a k tomu všemu stíhá své nejmilovanější povolání kantora.

Jednu chvíli absolventovi tří vysokých škol, jenž se o tom, kdo je jeho otec, dozvěděl až těsně před smrtí adoptivní matky, začala být nově nabytá sláva skoro až protivná, ale vyrovnal se s ní i přes částečnou ztrátu soukromí.

„Nelituju toho. Není za co se stydět. Jen život se mi změnil, lidé mě víc poznávají,“ řekl Super.cz s tím, že našeho redaktora za své proslavení neproklíná, a naopak na besedách, na které je často zván (v září má jednu například ve Znojmě), o něm hovoří jako o svém objeviteli. Přestože se nikdy nechtěl svým původem chlubit, bere to jako fakt a nestydí se za to, kdo ho zplodil.

S Marií Tomsovou spolu vystupujeme v zájezdním pořadu On a ona aneb potkala jsem Wericha. Je to o tátovi, televizních hlasatelkách, legraci při natáčení, o dabingu i kantořině. Máme úspěch, naposledy před prázdninami jsme byli v Roudnici nad Labem a bylo vyprodáno a zažili jsme spoustu srandy,“ prozradil nám s upozorněním, že nemít zázemí v úžasné rodině a především ve své skvělé ženě, tolik aktivit by nikdy nezvládl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám