Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Britská herecká legenda Helen Mirren (78) na konci července oslaví významné životní jubileum, ale ve věku, kdy její kolegyně míří na odpočinek, má stále energie na rozdávání. Na dovolené v Itálii rozhodně nepůsobila jako unavená seniorka.

Herečka, která za roli Alžběty II. ve filmu Královna získala Oscara, vyrazila s manželem Taylorem Hackfordem a přáteli na ostrov Ischia, kde chytala bronz na palubě jachty. Helen se vhledem ke svému věku nevystavovala jen v plavkách, ale přehodila přes ně lehkou bílou tuniku, která ji částečně zahalila.

Energická dáma je stále ve skvělé formě a rozšiřuje svou bohatou filmografii zahrnující i několik pikantních titulů. Ještě před pěti lety se neváhala svléknout v kontroverzním filmu Hnízdo neřesti, kde ztvárnila šéfku prvního legalizovaného amerického nevěstince. Odvážný tah se jí vyplatil, protože byla následně zvolena celebritou s nejlepším tělem.

Toto prvenství britskou herečku potěšilo, ale za sexsymbol se rozhodně nepovažuje. Když se loni na internetu objevily erotické fotky, jež hackeři ukradli z mobilů celebrit, s humorem sobě vlastním neskrývala zklamání, že nedošlo i na ni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám