Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejznámějších italských fotbalistů Andrea Pirlo loni vzbudil rozruch na Apeninském poloostrově, když se kvůli mladší krásce Valentině Baldini rozvedl s matkou svých dvou dětí Deborah Roversi.

Společně s brankářem Gigim Buffonem, kterému se pro změnu rozpadlo manželství s Alenou Šeredovou, tak v italském fotbalovém nároďáku vyvolal pořádný poprask, protože Italové řeší všechno, co se kolem jejich miláčků jenom šustne a jejich soukromý život je hojně propírán. U Pirla se rozhodně nejednalo o žádný milostný úlet.

S modrookou blondýnkou je totiž vyhlášený fotbalový špílmachr dodnes. Momentálně si s půvabnou kočičkou užívá na dovolené na Ibize. Fotografové zamilovaný páreček zastihli během intimních chvilek v moři, kde se Pirlo neudržel a na svou lásku se doslova vrhl.

Andrea Pirlo se s manželkou rozvedl po třinácti letech. Společně vychovávali dceru Angelu a syna Niccola. Deborah Roversi po rozvodu určitě nezůstala bez prostředků. Nevěrný fotbalista ji samozřejmě finančně zajistil, a tak byla jeho exmanželka už několikrát viděna na luxusní exotické dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám