Hlavní obsah
Článek

Modelku Anetu Vignerovou (36) potkáváme docela často. Většinou ale na módních přehlídkách nebo na večírcích. S kulturními událostmi jsou trochu na štíru. Onehdy si dokonce nemohla vzpomenout, na čem a kdy byla s přítelem Michalem Zemanem naposledy v kině. Teď už si to pamatovat bude.

"Je pravda, že jsme sice byli na karlovarském festivalu, ale filmy jsme tam neviděli. Tak jsme vyrazili aspoň tady v Praze na film Bez kalhot. Volala mi kamarádka Monika Leová (32), která šla s přítelem také, jestli bychom nedorazili, protože my se společně bavíme i normálně, nejen pracovně na akcích. Neviděla jsem tedy první díl, tak jsem zvědavá. Snad bude sranda," mínila Aneta.

"Koukala jsem na těla pánů na plakátech a vypadala dobře, tak se snad my ženy trochu pokocháme," věřila před promítáním. A co na to její Michal? "My právě bereme naše chlapy s sebou, aby si z toho brali inspiraci," usmívala se, pózovala mezi polonahými muži, a pak se rozbujnila a začala svého chlapce také mezi lidmi v kině svlékat. Bylo tak možné vidět, že, stejně jako ona, která vystřídala jako tvář salonu pro epilaci Pavlu Vitázkovou (45), nemá ani on na těle žádné chloupky.

Velké plány na léto zatím s partnerem nemají. "Abych řekla pravdu, ani nevím. Teď jsme rádi, že jsme se trošku zastavili a musím si sednout k počítači a naplánovat, kdy co mám, aby se tam vešla i nějaká dovolená. Jisté je, že pojedeme na Slovensko do Bešeňové na prodloužený víkend, snad ještě nějaký výlet a dovolená nám vyjde nejdřív v září," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám