Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) loni uspořádala mamutí koncertní šňůru „Černobílé turné“, kterou letos pro velký úspěch na několika místech zopakovala. Show, kterou zlatá slavice velkou měrou vytvářela se Slováky, prý však nebyla nic proti tomu, co zpěvačka chystá na oslavu svých padesátých narozenin.

„Příští rok chystám obrovskej koncert v O2 aréně, bude se jmenovat Fifty - Fifty,” s nadšením uvedla Lucie.

Kromě kapely Arakain a kapelníka Petra Maláska nebude zpěvačku během jejího narozeninového mega koncertu doprovázet žádný slavný kolega, show ale obohatí vystoupením talentovaných umělců.

„Mě nebaví zpívat venku, prolezla jsem celej svět, ale doma se mi zpívá nejlíp. Ale chtěla jsem pro naše lidi dotáhnout svět sem a myslím si, že se mi to podařilo,” říká Bílá, která si spolupracující umělce vyhlédla během porotcování soutěže Česko Slovensko má talent. „Budou součástí mého vystoupení. Show bude tak veliká a scéna tak obrovská, že mi Madonna bude závidět,” slibuje neskromně Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám