Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Lily Allen se život zrovna nemazlil. Dvakrát potratila, v druhém případě sedmiměsíční plod, a málem u toho zemřela na sepsi. Po letech od této kruté zkušenosti se jí však podařilo přivést na svět dvě zdravé děti – dnes tříletou Ethel a dvouletou Marnie. Přesto ji život netěší. Začala hodně pít a noci tráví na večírcích. Rodina a přátelé se bojí, že se řítí do záhuby.

Třicetiletá zpěvačka má obě děti s manželem Samem Cooperem. Na festivalu v Glastonbury se však nedávno tak opila, že zkolabovala a museli ji v bezvědomí odnášet.

„Lily je trochu ztracená a snaží se najít své místo na zemi. Je extremistka a byla zvyklá soustředit se jen na jednu životní roli, teď neví, jak zvládat být popovou hvězdou, matkou a manželkou, pořád to řeší. Zdá se, že jejím výchozím stavem je divoké paření, protože to dělala většinu života,“ uvedla zpěvaččina kamarádka v rozhovoru pro magazín Grazia.

Lily ohrožuje nejen své vlastní zdraví, ale také vztah s manželem Samem. Ten doma hlídá jejich dcery a nelibě sleduje, jak se manželka mění v něco, čím – jak sama tvrdila – už nikdy být nechtěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám