Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová je známá tím, že si po úpravě prsou moc nepotrpí na nošení spodního prádla. Své silikonové trojky tentokrát vtěsnala do sexy overalu a vyrazila na premiéru filmu Bez kalhot XXL.

Film je plný sexy mužů, kteří předvádí svá vymakaná těla, a Hanka s sebou vzala svého manžela. Aby se nechal inspirovat? "Musí být nad věcí, a jestli mu tam dojde, že jeho postava není ideální, bude muset začít makat," usmívá se Kynychová.

Sama na tom ale prý netrvá. "Je mi to asi úplně jedno. Jsme spolu takovou dobu a zažili jsme spolu tolik věcí, že jestli bude mít trochu povadlé břicho a nebude vypadat jako kulturista, je mi to jedno," tvrdí.

"Včera mi ale řekl, že by si rád zase zaběhl desítku. Vyčistil si boty a do konce prázdnin se prý stačí připravit, aby v září mohl vyběhnout," dodala Hanka, která doufá, že film o partě striptérů by manžela mohl inspirovat. "Ještě mi striptýz nikdy nedělal. Třeba po dnešku by to mohl vyzkoušet," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám