Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Jeníková (51) se ve filmu Bony a klid proslavila coby náruživá Evička Tričko. Od té doby už uplynulo moře času a sympatická herečka může na vášnivé milostné scény s Janem Potměšilem jen s úsměvem vzpomínat.

Tehdy jí bylo třiadvacet let a dnes už se po padesátce dostává do věku, kdy hraje babičky. Přesto se pořád snaží dbát o svůj vzhled a pravidelně navštěvuje kadeřníka.

„Zavítala jsem k mému kadeřníkovi Martinovi, aby mi na hlavě vytvořil něco důstojného, protože se chystám na svatbu dcery mé kamarádky, která proběhne na zbraslavském zámečku a společenská událost prostě potřebuje své,“ řekla herečka, které kadeřník vytvořil mladistvý účes s příznačným názvem letní oáza.

Aby si Jeníková udržovala štíhlou figuru, ráda vyrazí na aerobik nebo na kolo. S chutí si také dopřeje třeba whirlpool nebo saunu. A když už nešlape do pedálů nebo se nepotí u žhnoucích kamen, dopřává si odpočinek na chalupě.

„Slovo cyklistika zní tak trochu profesionálně a člověk si pod ním může představovat závody, já bych řekla, že s chutí jezdím na kole. A nemusí to být zrovna po památkách nebo jako výšlapy na výlety. Mám ráda Prahu i proto, že i v hlavním městě je množství atraktivních cyklostezek, kde lze stále něco objevovat. Nepotřebuji ke štěstí ani světové či evropské proslulé destinace, jsem ráda tady. Když bych si ale mohla vybrat, kam bych se ráda jela podívat, pak by to bylo hlavní nepálské město Káthmándú. To je takový můj sen,“ vysvětlila Jeníková, která divadelní prázdniny momentálně tráví na chalupě u Jílového.

Co říkáte na nový účes Veroniky Jeníkové?
Sluší jí, omládla
64,8 %
Na její věk je to trochu extravagantní
3,8 %
To je teda úlet
31,4 %
Celkem hlasovalo 23212 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám