Hlavní obsah
Článek

V rámci Dnů lidí dobré vůle vystoupila na Velehradu letos už potřetí skupina No Name. Využili jsme příležitosti a vyzpovídali frontmana kapely Igora Timka, jestli zná a dodržuje desatero přikázání. „Samozřejmě, to nejdůležitější je snad „nesesmilníš“,” smál se zpěvák.

Je pravda, že jako člen populární rockové kapely nemá Igor o zájem fanynek nouzi. Nežárlí jeho manželka? „Manželka nemá na co žárlit,” prohlašuje rezolutně Timko a pokračuje: „Navíc ona má jako zubařka také mnoho přednášek, kongresů a konzilií, a tak mohla mít také spoustu příležitostí mi zahnout. Jak se říká, příležitost dělá zloděje a to bez ohledu na to, jestli má člověk manželku zubařku, moderátorku, nebo dělnici,” říká zpěvák.

Igor působí se svou manželkou Silvií jako dokonalý harmonický pár, a tak jsme se zpěváka ptali na recept na šťastné manželství, jasné odpovědi jsme se ale nedočkali. „Zaručený recept nemám, vždyť my jsme spolu sotva deset roků. Můj kamarád, který je v manželství přes třicet let, ale s oblibou říká, že manželství je jako vánoční stromeček - stále se o něj člověk musí starat, opečovávat ho, zdobit a odzdobovat. Manželství je takový milenecko-pracovní vztah, o který je třeba pečovat," říká Igor Timko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám