Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Magdu Malou (56) jsme ještě před nedávnem mohli vídat jako boubelatou černovlásku, která na sebe mnohdy upozornila tím, že kojila na veřejnosti. Na jaře však tahle dáma, která se neobtěžuje s nošením podprsenky, vyhlásila boj svým nadbytečným kilogramům, začala držet dietu a výsledky jsou tady.

„Zkoušela jsem nejrůznější diety, ale nikdy jsem to nevydržela moc dlouho. Tentokrát se mi ovšem daří shazovat kila pomalu. Držím proteinovou dietu a kila odcházejí pozvolna. Zatím mám dole osm kilo, ale ještě určitě nejsem u konce,“ svěřila Super.cz Magda.

Možná dokonce brzy zpěvačku, která s hubnutím začala zesvětlovat své háro, uvidíme i v plavkách. „Abych se mohla ukázat v plavkách, chce to ještě nějaké to kilo dolů. A v tomhle věku už je trpělivost na místě,“ dodala Magda, která právě dnes slaví 48. narozeniny a užívá si léto.

„Zatím si užívám letního počasí  u nás v republice s dcerkami a pomalu začínám připravovat svůj vánoční benefiční koncert, který se bude konat v Betlémské kapli 30. listopadu,“ dodala závěrem zpěvačka, která věří že do konce prázdnin bude mít dole přes deset kilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám