Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O tom, že se nestárnoucí rocker Lenny Kravitz může pochlubit opravdu skvostnou dcerou, se mluví už několik let. Nejnovější fotky dokonalé Zoë vám však vyrazí dech.

Šestadvacetiletá kráska je dokonalou kombinací kvalitního genetického materiálu svých rodičů. Zatímco Lenny Kravitz jí dal do vínku hudební sluch, Lisa Bonet jí kromě hereckého talentu předala i půvab, který je její největší předností.

V Hollywoodu se Zoë prosazuje už od svých osmnácti let a během krátké kariéry se může pochlubit spoluprací s Catherine Zetou-Jones (54), Jodie Foster i Willem Smithem. Letos se objevila v akčním sci-fi filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, kde společně s Rosie Huntington-Whiteley (36) ztvárnila členku harému tyranského vůdce.

Na stříbrném plátně Zoë bohužel prozatím nedostala možnost předvést své křivky tak jako na pláži v Miami. V černých bikinách, jež doplnila stříbrnými řetízky na hrudi i na holeních, vypadala lépe než leckterá topmodelka, která se pózování v plavkách věnuje na celý úvazek.

Zoë Kravitz má předpoklady k tomu prorazit ve světě filmu, hudby i modelingu. Pokud se ovšem bude kamarádit s rebelkou Miley Cyrus (31) a po jejím vzoru ukazovat ňadra, její slibně rozjetá kariéra může velice rychle obrátit směr.

Reklama

Další články

Načítám